SERVICII

Dezinfecția este o parte esențială a menținerii unui mediu sănătos și sigur. Aceasta este procesul de ucidere a microorganismelor și a altor agenți patogeni care pot trăi pe suprafețe neînsuflețite.

Totodată, curățarea a fost întotdeauna un element esențial atât în spațiile rezidențiale, cât și comerciale, și este un primul pas pentru a asigura o dezinfecție adecvată.

Pentru ca orice dezinfectant să poată acționa eficient pe o suprafață, aceasta trebuie mai întâi să fie curată. În caz contrar, dezinfectantul nu își poate îndeplini scopul în totalitate.

Noi, la Hygien Virus Protect,  am înțeles că dezinfecția și curățarea fac parte dintr-o abordare largă de prevenire a bolilor infecțioase și a menținerii unui mediu sănătos și sigur, motiv pentru care serviciile noastre de dezinfecție folosesc produse profesionale care curăță și dezinfectează în același timp.

Hygien Virus Protect este lider în industria de curățare comercială de peste 2 ani și a dezvoltat programe cuprinzătoare pentru a aborda aplicațiile adecvate de dezinfecție în medii în care s-au dezvoltat agenți patogeni rezistenți la antibiotice.

Serviciile noastre de dezinfecție sunt destinate unor spații diverse precum: școli, grădinițe, săli de sport, transporturi de orice gen, sere, ferme zootehnice, subsoluri în vederea eliminării mucegaiului, instalații de ventilare si conditionare a aerului, depozite de mărfuri generale, depozite de alimente, fructe și legume, piețe închise şi magazine, muzee şi colecții, închisori, spații publice și săli de așteptare.

Prin se caracterizează serviciile noastre de dezinfecție?

Eficiență- Putem realiza o reducere de 99% a microbilor, sporilor, bacteriilor, virusurilor și ciupercilor care se ascund în zone dificil de atins.

Rapiditate – Tratamentele noastre sunt aplicate rapid și eficient, garantând timpii de nefuncționare minimi pentru unitățile comerciale.

Siguranță – Produsele folosite în procesul de  dezinfecție au un nivel de toxicitate redusă, fără reziduuri chimice nocive.

Servicii dezinfectie scoli.grădinite.săli de sport.transporturi de orice gen.ferme zootehnice.instalatii de ventilare.depozite.magazine.spatii publice.săli de asteptare.

Nocolyse..png

Servicii dezinsectie scoli.grădinite.săli de sport.transporturi de orice gen.ferme zootehnice.instalatii de ventilare.depozite.magazine.spatii publice.săli de asteptare.

Oxypy.png

Servicii odorizare scoli.grădinite.săli de sport.transporturi de orice gen.ferme zootehnice.instalatii de ventilare.depozite.magazine.spatii publice.săli de asteptare.

Oxydor.jpg